EYLEM ÇALI BAND

Eylem Çalı 1978 yılında İzmir’de doğdu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında ilk beste grubu ‘’Masalsız Çocuklar ‘’ ile sahne hayatına başladı ve başta İzmir olmak üzere birçok şehirde konserler verdi. 2009 yılından beri Ankara’da yaşayan Eylem Çalı halen ortak bestelerini de seslendirdiği grubu Zamansız’la ve farklı tarzlardaki özgün projeleriyle müzikal serüvenine devam ediyor. Bu gece bigband orkestrası ile eğlence ve ekmek arası sucuk ve içeceklerle şenlenen tarihi bir mekanda eğlencenin doruklarına çıkıyoruz. ABB Kent Orkestrası, evrensel değerlerdeki çok sesli müzik eserlerinin seslendirilmesi, Türk bestecilerin çok sesli yapıtlarının yurt içinde ve dışında tanıtılmasına katkıda bulunmak, konserler vererek, turneler düzenleyerek geniş kitlelere ulaşmak amacıyla kuruldu. Bütün bir yıla yayılan konser programının dışında çağdaş çok sesli müzik yapıtları ile pop ve caz türlerine ait özgün örnekleri de katıldığı konserlerde seslendiriyor. Açıkhava konserleri ile müzikseverlerle buluşarak başarılı konser performanslarına imza atan Kent Orkestrası, bu gece değerli vokal Eylem Çallı’ya eşlik edecek.

Eylem Çalı was born in İzmir in 1978. She graduated from Dokuz Eylül University Singing Department in 1998. She started her performing career in 1995 with her first composition group ‘’Masalsız Çocuklar‘’ (Taleless Childern) in 1995, and gave concerts in numerous cities, notably Izmir. Eylem Çalı, who has been living in Ankara since 2009, continues her musical adventure with her band Zamansız (Timeless) where she also has been performing their collective compositions, and with her other original projects in different styles. Tonight we will reach the climax of entertainment with the bigband in a historical place which is cheered up with fun, sujuk sandwiches and beverages. ABB City Orchestra was established to perform polyphonic musical compositions of universal value, to contribute to the promotion of polyphonic compositions of Turkish composers at home and abroad, reaching a wide mass of audience through giving concerts and arranging tours. In addition to a whole year round concert program, ABB City Orchestra gives the finest examples of contemporary music and original works of pop and jazz music styles in concerts it takes part. The Orchestra, that has met with its audience with highly aclaimed open-air concert performances, will accompany talented vocal Eylem Çalı tonight.